Συνάντηση Ιερώνυμου- Λομβέρδου

Συνάντηση Ιερώνυμου- Λομβέρδου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος, στην Αρχιεπισκοπή.

Ο αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον υπουργό Παιδείας επισημαίνοντας πως «Εκκλησία και Πολιτεία από κοινού αγωνίζονται για τη βοήθεια του λαού και την ανάπτυξη του πνευματικού επιπέδου».

Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο και αναφέρθηκε στα δύο σχέδια νόμου που πρόκειται να κατατεθούν στη Βουλή και αφορούν στην οργάνωση των θρησκευτικών κοινοτήτων και στη βελτίωση πτυχών της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης. Παράλληλα ενημέρωσε τον κ, Ιερώνυμο για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκαν ο νέος πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και ο νέος αρχιερατικός επίτροπος πρωτοπρεσβύτερος Αδαμάντιος Αυγουστίδης, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Γιώργιος Καλαντζής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή