Στ.Θεοδωράκης: Όχι σε συνεργασίες με «πεθαμένα κόμματα»

Στ.Θεοδωράκης: Όχι σε συνεργασίες με «πεθαμένα κόμματα»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Σταδιακά και με σύμμαχο τον πολίτη «το Ποτάμι» θα αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη εκτίμησε σήμερα από το Ηράκλειο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος συναντήθηκε με φίλους και εθελοντές σε ξενοδοχείο της πόλης λίγο πριν μεταβεί στα Ανώγεια στην εκδήλωση για τον Ερωτόκριτο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Υακύνθεια 2014.

Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για μελετημένη στάση του Ποταμιού σε κάθε θέμα και αναφερόμενος στην άρνηση για συνεργασία του Ποταμιού με τη ΔΗΜΑΡ είπε: «Μα γιατί να συνεργασθώ με τη ΔΗΜΑΡ ή το ΠΑΣΟΚ, σημασία έχει να συνεργαστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Όχι για να αναστήσουμε τα πεθαμένα κόμματα. Αυτό έχει σημασία σήμερα» .

Ακόμη τόνισε ότι το Ποτάμι συνεργάζεται με την κοινωνία. Προχωράμε συνέχισε , με τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει την δημοκρατική αριστερά, τις κεντρώες παρατάξεις, το δημοκρατικό σοσιαλισμό. «Προχωράμε με τους ανθρώπους, συζητάμε με πολιτικά στελέχη αλλά δεν κάνουμε συμπαιγνίες κορυφής για να διασώσομε τα παλαιά κόμματα».

Σύμφωνα με τα όσια ανέφερε ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τα ποσοστά των ευρωεκλογών από τη μια γιατί, όπως είπε, για να αλλάξουμε τη χώρα χρειάζεται μια μεγαλύτερη δύναμη, μια μεγαλύτερη ώθηση, από την άλλη όμως σημείωσε είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρέθηκαν 400. 000 Έλληνες να εμπιστευτούν μια προσπάθεια 88 ημερών τονίζοντας ότι σε 88 μέρες μάλλον είναι ένα ρεκόρ.

Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ηλικιωμένης τεττραπληγικής στα Χανιά ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Δεν θέλω να είμαστε βιαστικοί. Θέλω να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας μετά την έρευνα που κάνει η ΔΕΗ και την έρευνα που κάνουν οι γιατροί επισημαίνοντας ότι τα πράγματα που κρύβουν ανθρώπινο πόνο δεν πρέπει να είναι για εκμετάλλευση της πολιτικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή