Σαμαράς: “Δυστυχώς Ντόρα δεν γίνεται”

Σαμαράς: “Δυστυχώς Ντόρα δεν γίνεται”

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  Κρίνεται εντός των επόμενων λίγων ωρών το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην νέα Κομισιόν, υπό τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Αυτό δεν θα είναι τελικά η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάννη δέχθηκε πριν λίγη ώρα τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος και της ανακοίνωσε ότι δεν επελέγη:

Δυστυχώς, Ντόρα, δεν γίνεται, φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Εντάξει πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι, φέρεται να απάντησε η πρώην υπουργός, η οποία σε συνομιλητές της χαρακτήρισε σεβαστή την απόφαση του Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Κ” και αφού έχει απορριφθεί το σενάριο κεντροαριστερής υποψηφιότητας (Δαμανάκη, Κούρκουλας, κλπ.), επικρατέστερος για τη θέση του νέου επιτρόπου είναι ο νυν υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Οι σχετικές συζητήσεις φέρονται να είναι σε προχωρημένο στάδιο και η τελική απόφαση του πρωθυπουργού, η οποία έχει και την έγκριση του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή