Αποχωρεί ο Πόουλ Τόμσεν

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέος επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ο κ. Ρίσι Γκογιάλ, μετά την αναβάθμιση του κ. Πόουλ Τόμσεν, ο οποίος από την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε χρέη διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ.

Οι νέες αυξημένες αρμοδιότητες του κ. Τόμσεν σηματοδοτούν την αποχώρησή του από το ελληνικό πρόγραμμα, η ευθύνη για το οποίο περνά στο μέχρι τώρα νούμερο δύο της αποστολής. Ηδη ο κ. Γκογιάλ έχει αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζεται για τις επόμενες αποστολές στην Ελλάδα.

O κ. Τόμσεν αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι παρών στη «συνάντηση των Παρισίων» με τους Ελληνες υπουργούς στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος, εξάλλου, θα επιβλέπει το ελληνικό πρόγραμμα, ως διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την κάλυψη της θέσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή