Κόντρα Βαρβιτσιώτη με Θεοχάρη λόγω ΕΝΦΙΑ

Κόντρα Βαρβιτσιώτη με Θεοχάρη λόγω ΕΝΦΙΑ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτη και του τέως γ.γ. Δημοσίων Εσόδων προκάλεσε σχόλιο του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας στον ΣΚΑΪ για ευθύνες του κ. Χαρ. Θεοχάρη κατά την κατάρτιση του ΕΝΦΙΑ. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ο αρμόδιος για την υλοποίηση γενικός γραμματέας δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Εγιναν λάθη». Την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλούσε ακόμη στον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Θεοχάρης σχολίασε στο τουίτερ: «Βλέπω υπουργό στο ΣΚΑΪ να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα, ας μη μιλάει καλύτερα».

Αντιδράσεις για τον ΕΝΦΙΑ συνεχίστηκαν χθες και από το εσωτερικό της Ν.Δ. Ο βουλευτής του κόμματος κ. Ιορδ. Τζαμτζής ζήτησε, με επιστολή του, από τον υπουργό Οικονομικών να ανακληθεί η εγκύκλιος της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, που προβλέπει ποινές στους πολίτες οι οποίοι κάνουν λάθος στη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους. Ο κ. Τζαμτζής ζητεί να ανοίξει εκ νέου στους φορολογουμένους η ηλεκτρονική εφαρμογή του Ε9, προκειμένου να προχωρήσουν σε διορθώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή