ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Συναντήσεις με Χαρδούβελη και Στουρνάρα για ΕΝΦΙΑ και «κόκκινα» δάνεια

pasok-synantiseis-me-chardoyveli-kai-stoyrnara-gia-enfia-kai-kokkina-daneia-2039836

Συναντήσεις με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, και τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για τα θέματα των κόκκινων δανείων και τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ αντιστοίχως, θέματα τα οποία «είναι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ», θα έχει αντιπροσωπεία του κόμματος τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα των κόκκινων δανείων με έμφαση στα επιχειρηματικά δάνεια. Επιπλέον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για να καταθέσει προτάσεις για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην κυβερνητική αποστολή που θα συναντηθεί με την τρόικα στο Παρίσι, θα συμμετέχουν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο υπεύθυνος από το κόμμα για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, Χρήστος Πρωτόπαπας και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κυριάκος Πιερρακάκης.