Ο Γ. Κουμουτσάκος στην επικοινωνία

Ο Γ. Κουμουτσάκος στην επικοινωνία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απάντηση» στη δημόσια διελκυστίνδα των στελεχών της Ν.Δ. για το προφίλ του κόμματος έδωσε χθες ο κ. Αντώνης Σαμαράς επιλέγοντας τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο για τη θέση του γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος. Ο πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής αναλαμβάνει, πλέον, να διαμορφώσει τον πολιτικό λόγο του κόμματος προς μία σαφώς μετριοπαθή, κεντροδεξιά κατεύθυνση.

Η επιλογή Κουμουτσάκου, ο οποίος διαδέχεται τον κ. Σπ. Λιβανό, είναι η μία από τις τρεις δομικές αλλαγές στο κόμμα που αποφάσισε χθες ο πρωθυπουργός. Η δεύτερη αφορά τη Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., την οποία αναλαμβάνει ο κ. Δημ. Μαραβέλιας, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου. Ο μέχρι σήμερα επικεφαλής του Οργανωτικού κ. Γ. Λουλουδάκης αναμένεται να αναλάβει επιτελικό ρόλο στο γραφείο του γραμματέα της Ν.Δ. κ. Ανδρ. Παπαμιμίκου. Τέλος, με στόχο τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, διασπάστηκε η ενιαία Γραμματεία Εργασιακών, Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων σε δύο: τους Παραγωγικούς Φορείς αναλαμβάνει ο κ. Αντ. Παναγόπουλος, ενώ τη Γραμματεία Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων διατηρεί ο κ. Θεοδ. Ματάλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή