Κ. Παπούλιας προς δικαστές: Αναγκαία η επιτάχυνση στην απονομή Δικαιοσύνης

Κ. Παπούλιας προς δικαστές: Αναγκαία η επιτάχυνση στην απονομή Δικαιοσύνης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα νέα μέλη στην ηγεσία της Δικαιοσύνης (πρόεδρο και αντιπρόεδρους Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γενικό επίτροπο Επικρατείας), τα οποία συνόδευε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου, δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού τους χαιρέτισε και τους συνεχάρη, τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης στην απονομή της Δικαιοσύνης. Επικαλούμενος τα όσα του είπαν στα Γιάννενα πολίτες (πού να βρούμε τα λεφτά και πόσο θα περιμένουμε) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: «Νομίζω ότι η ταχύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης είναι βασικό σημείο για τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την αξιοσύνη των νέων ανώτατων δικαστών. «Είμαι βέβαιος ότι είσθε άξιοι δικαστές και κάνετε αυτό που επιττάσει το καθήκον σας. Να υπηρετήσετε τους δημοκρατικούς θεσμούς, προστατεύοντας τους αδυνάμους και γενικότερα να συμβάλλετε στη μάχη για να βγούμε από τη κρίση με δίκαιες αποφάσεις».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ολιγόλεπτη συζήτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους νέους ανώτατους δικαστές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή