Γεωργιάδης για Χαρδούβελη: «Αν δεν τού αρέσει ο ΕΝΦΙΑ ας παραιτηθεί»

Γεωργιάδης για Χαρδούβελη: «Αν δεν τού αρέσει ο ΕΝΦΙΑ ας παραιτηθεί»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ούτε εμένα μου αρέσει, ούτε θέλω τον ΕΝΦΙΑ, αλλά είναι ψηφισμένος νόμος από τη Βουλή. Και οι βουλευτές ψηφίζουν με το "πρέπει" και όχι με το "θέλω". Όποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Ας πάει σπίτι του…» δήλωσε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του υπουργού Οικονομικών. «Αν του κ. Χαρδούβελη δεν του αρέσει ο ΕΝΦΙΑ ή δεν μπορεί να "σηκώσει" το ψυχολογικό βάρος ας παραιτηθεί. Θα αντικατασταθεί από άλλον συνάδελφό του», είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Εγώ το είπα χθες στην ομιλία μου στη Βουλή -ο κ. Χαρδούβελης έχει άλλη άποψη- εγώ θα το έκανα αν ήμουν υπουργός Οικονομικών: Η κυβέρνηση αφού έχει φασαρία με την τροπολογία έπρεπε να αποσύρει την τροπολογία και να πει: Εμείς θα ξανακαταθέσουμε την τροπολογία αν συμφωνήσει και η αντιπολίτευση, αλλιώς θα πληρώσει ο κόσμος τον ΕΝΦΙΑ ως έχει. Για να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό», σημείωσε ο κ.Γεωργιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή