«Οχι» από Καμμένο σε εκλογή Προέδρου

«Οχι» από Καμμένο σε εκλογή Προέδρου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιλογή του να ρίξει σε κάθε περίπτωση την κυβέρνηση, με όχημα την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, επανέλαβε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε μάλιστα ότι «δεν θα κάνουμε αυτό που έκανε κάποτε ο κ. Σαμαράς με την Πολιτική Ανοιξη, προσφέροντας ένα δώρο στο ΠΑΣΟΚ» και άφησε να εννοηθεί ότι οι βουλευτές του θα καταψηφίσουν οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί για τη διαδοχή του κ. Κάρ. Παπούλια από την κυβέρνηση.

«Εμείς έχουμε πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά θα την καταθέσουμε μετά τις εκλογές», είπε ο κ. Καμμένος προεξοφλώντας έτσι ότι δεν θα διαμορφωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 ψήφων που χρειάζεται για την προεδρική εκλογή. Σε ό,τι αφορά τη φημολογούμενη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν είναι πατερίτσα κανενός», αλλά δεν την απέκλεισε και κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «όποια συνεργασία γίνει στο μέλλον θα γίνει με βάση τις αρχές που έχουμε ανακοινώσει». Τέλος, ανέδειξε και πάλι την πρότασή του «για το πώς μπορούν οι πολίτες να προσφύγουν εναντίον του ΕΝΦΙΑ και να μην πληρώσουν τίποτα», ενώ επιφυλάχθηκε να καταθέσει πρόταση νόμου και για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή