Ημερίδα για το Ποτάμι την Κυριακή

Ημερίδα για το Ποτάμι την Κυριακή

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο ραντεβού για το Ποτάμι είναι την προσεχή Κυριακή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), όπου μέσα από μια συλλογική διεργασία θα ανακοινωθούν οι βασικές θέσεις του κόμματος.

Στο πλαίσιο μιας ημερίδας, από τις δέκα το πρωί ως τις εννιά το βράδυ, εξήντα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους μέσα από επτά θεματικές ενότητες: Παιδεία και Πολιτισμός , Κράτος-Δημόσια Διοίκηση και Μεταρρύθμιση, Ευρώπη και Εξωτερική Πολιτική, Περιβάλλον, Πολιτικό Σύστημα, Οικονομία και Επίκαιρες Απαντήσεις. Οι εργασίες της ημερίδας θα κορυφωθούν με την ομιλία του επικεφαλής του κόμματος, Σταύρου Θεοδωράκη. Στην ημερίδα θα μιλήσουν, επίσης, οι ευρωβουλευτές Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος, ενώ επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Σταμάτης Κριμιζής, διαστημικός ερευνητής της ΝΑΣΑ (Πανεπιστήμιο Johns Hopkins ΗΠΑ, Ακαδημία Αθηνών).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή