Στ. Θεοδωράκης: «Το παλιό σύστημα πολεμά το Ποτάμι»

Στ. Θεοδωράκης: «Το παλιό σύστημα πολεμά το Ποτάμι»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το παλιό σύστημα πολεμά το Ποτάμι, γιατί μπορεί να γίνει η αφορμή να καταρρεύσει», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι στόχος του είναι να φέρει νέο αίμα στην πολιτική, «την "Εθνική Ελλάδος" των επιτυχημένων και άξιων που βρίσκονται, κατά κανόνα, εκτός κομματικού συστήματος και οι οποίοι, όπως έδειξε η μαζική συμμετοχή τους στην προχθεσινή ημερίδα που ανακοινώθηκαν οι θέσεις του Ποταμιού, μπορούν να συνεισφέρουν καταλυτικά με τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να βγει η χώρα από την κρίση».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι φουσκώνει κι αυτό φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που το φέρνουν στο 7%, κάτι που συμβαίνει, όπως είπε, διότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι το Κίνημα έχει και πατριωτικό σχέδιο δράσης για να ανακάμψει η Ελλάδα, αλλά και τη μέθοδο για να το εφαρμόσει.

Σε ό,τι αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της αξιολόγησης, ο Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε σκληρή κριτική, λέγοντας πως ενώ θα έπρεπε να πρωτοστατεί σ' αυτό, «τα αριστερά αντανακλαστικά του έχουν διαβρωθεί από την παρέα που κάνει τελευταία η ηγεσία του με ανθρώπους του παλιού συστήματος».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας Ποταμιού-ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε στις παραμονές των εκλογών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή