Ευ. Βενιζέλος: Θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν σε πέντε μέρες

Ευ. Βενιζέλος: Θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν σε πέντε μέρες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε ημερίδα της παράταξης για την Υγεία.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν μέσα σε πέντε μέρες», ενώ αναφερόμενος σε ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους Ανεξάρτητους Έλληνας, έκανε λόγο για «πολιτική απάτη»:

«Στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί μια πολιτική απάτη, αλλά υπάρχουν και τα σενάρια της απόλυτης καταστροφής, της ακύρωσης των θυσιών του λαού, γιατί δεν θέλει πολύ να καταρρεύσει το σύστημα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες αντιδράσεις των αγορών, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «όλα όσα βλέπουμε είναι ο κίνδυνος της χώρας», ενώ ξεκαθάρισε ότι η έξοδος από τα Μνημόνια θα γίνει σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Γ. Μπουτάρης: «Ήρωας ο Βενιζέλος»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος δήλωσε «είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι το ΠΑΣΟΚ-δεν ξέρω πως τα κατάφερε-έχασε την πνοή του».

Χαρακτήρισε «ήρωα» τον Ευάγγελο Βενιζέλο, γιατί, όπως είπε, «αν δεν έβαζε πλάτη δεν θα βγαίναμε από την κρίση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή