ΔΗΜΑΡ: Επανεξελέγη γραμματέας της ΚΕ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

ΔΗΜΑΡ: Επανεξελέγη γραμματέας της ΚΕ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα, Σάββατο, επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Συγκέντρωσε 63 ψήφους (ποσοστό 61%) έναντι 35 (ποσοστό 34%) που συγκέντρωσε ο Χρήστος Πετράκος, σε σύνολο 104.  Κατά τη διαλογή των ψηφοδελτίων βρέθηκαν 5 λευκά (ποσοστό 5%) και 1 άκυρο.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο κ. Θεοχαρόπουλος ευχαρίστησε την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που του έδειξε με την εκλογή στη θέση του Γραμματέα. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί συλλογικά, Κεντρική Επιτροπή, Εκτελεστική Επιτροπή και Κοινοβουλευτική Ομάδα, με ενότητα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιδίωξη μου είναι να υπηρετήσω τη συλλογικότητα και να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Πετράκος συνεχάρη τον Θανάση Θεοχαρόπουλο για την επανεκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και τού δήλωσαν πως θα είναι αρωγός στην προσπάθειά του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή