Καταλογίζουν σε Καμμένο «περιφορά λάσπης»

Καταλογίζουν σε Καμμένο «περιφορά λάσπης»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση λάσπης, με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες, που σχετίζονται με την επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, χαρακτήρισαν στις δηλώσεις τους την εμπλοκή του ονόματός τους στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας μέσω Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, που προσήλθαν χθες με δική τους πρωτοβουλία και εξετάστηκαν από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι τον φερόμενο ως πρωταγωνιστή της απόπειρας δωροδοκίας μέσω Fb τον είδε για δέκα λεπτά στο γραφείο του το περασμένο καλοκαίρι, όπως εκατοντάδες άλλους, με τους οποίους επικοινωνεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άκουσε τα αιτήματά του σχετικά με τα προβλήματα των Bορειοηπειρωτών. Στον εισαγγελέα κατέθεσε και όλη την αλληλογραφία μέσω Fb με το συγκεκριμένο άτομο, που κατά καιρούς αναρτούσε διάφορα θέματα χωρίς ο κ. Γεωργιάδης να του απαντάει, παρά μόνον μία φορά, και αυτή με ένα γενικό σχόλιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κατάθεση του Νότη Μηταράκη, που διέψευσε ότι ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής της απόπειρας υπήρξε στενός συνεργάτης του. «Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου», είπε και απέδωσε την ανάμειξη του ονόματός του σε «προσπάθεια εκβιασμού βουλευτών για να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Οπως είπε, «ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας, το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκατ. ευρώ, αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων που λαμβάνει το κόμμα του».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του μίλησε για «περιφορά λάσπης από Καμμένο και Ξουλίδου» και για «προσπάθεια του Καμμένου, αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο, να έχουν ήδη τη ρετσινιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή