Καραμανλής: Εξαιρετική επιλογή ο Δήμας

Καραμανλής: Εξαιρετική επιλογή ο Δήμας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμα στήριξης της υποψηφιότητας του Στ. Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας έστειλε ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε «εξαιρετική υποψηφιότητα» αυτή του κ. Δήμα για την Προεδρία (σ.σ. επί διακυβέρνησής του ο κ. Δήμας ορίστηκε στην Κομισιόν), εκτιμώντας ότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά προκειμένου να αποτελέσει έναν Πρόεδρο που θα ενώνει στο εσωτερικό και, ταυτόχρονα, θα έχει ενεργή παρουσία στο εξωτερικό.

Το όνομα του Στ. Δήμα συζητήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Καραμανλής με τον πρωθυπουργό, σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ ετέθη ξανά επί τάπητος, μαζί με τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για επίσπευση της εκλογής Προέδρου, σε συνομιλίες που είχε με τον κ. Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες. Συνομιλητές του κ. Καραμανλή επιβεβαίωναν ότι η υποψηφιότητα Δήμα ήταν «μία από τις ιδέες που και ο ίδιος είχε καλλιεργήσει το προηγούμενο διάστημα».

Η έτερη ιδέα αφορούσε τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κων. Καραμανλής, πρώην υπουργό Εξωτερικών, Π. Μολυβιάτη. Ο πρώην πρωθυπουργός, άλλωστε, ήταν ανέκαθεν υπέρ των πολιτικών υποψηφιοτήτων και, σε περίπτωση που δεν βρισκόταν υποψηφιότητα θελκτική για την Αριστερά, προέκρινε πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να έχουν απήχηση στην παραταξιακή βάση της Ν.Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή