Αποκλείουν «διαρροές» βουλευτών οι ΑΝΕΛ

Αποκλείουν «διαρροές» βουλευτών οι ΑΝΕΛ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεδριάζουν σήμερα από κοινού η Κ.Ο. και η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που θα οδηγήσουν -κατά την εκτίμηση του κόμματος- σε βουλευτικές εκλογές. Ο κ. Π. Καμμένος έχει θέσει ήδη το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα και αναμένεται να συζητηθεί η συγκρότηση εκλογικής επιτροπής, επικεφαλής της οποίας αναμένεται να τεθεί ο κ. Π. Σγουρίδης.

Σε ό,τι αφορά τη στάση των εναπομεινάντων 12 βουλευτών της Κ.Ο. στις ψηφοφορίες, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος διατείνονται ότι είναι «μπετόν» και ότι θα καταψηφίσουν στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου: «Εχουμε πει ότι και ο Καμμένος να κατέβαινε Πρόεδρος και ο Καραμανλής να κατέβαινε Πρόεδρος, εμείς θέλουμε εκλογές χθες. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη θέση. Το κοφίνι του κ. Σαμαρά έκλεισε με τον κ. Μελά», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τ. Κουίκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του κόμματος, ακόμα και κάποιοι από την Κ.Ο. που είτε είχαν αφήσει το θέμα ανοιχτό είτε είχαν ισχυρούς δεσμούς με τη Ν.Δ. ξεκαθαρίζουν δημόσια τη θέση τους. Ετσι, μετά την κ. Κουντουρά, και η κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε σε ΜΜΕ του Νομού Σερρών ότι θα καταψήφιζε ακόμα και αν ήταν ο Καραμανλής υποψήφιος, ενώ και ο κ. Π. Χαϊκάλης δήλωσε ότι πάμε για εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή