Κλιμάκωση προκλήσεων από τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο

Κλιμάκωση προκλήσεων από τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταξύ ύβρεων πεζοδρομίου, απειλών για νέες δήθεν αποκαλύψεις εις βάρος των αντιπάλων τους, αλλά και επιδεικνύοντας διαθέσεις για πρόκληση επεισοδίων, κινούνται πλέον τα στελέχη της Χρ. Αυγής, σχεδόν ανενόχλητα εντός της Βουλής. «Ερχονται και άλλα ντοκουμέντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που φοβούνται έχουν λόγο να φοβούνται. Και καλά κάνουν και κρύβονται», είπε χθες ο Αρτ. Ματθαιόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος του οποίου ηγείται ο προφυλακισμένος Ν. Μιχαλολιάκος. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Ηλ. Παναγιώταρος χρησιμοποιούσε και πάλι χυδαία φρασεολογία προκειμένου να επιτεθεί στον πρωθυπουργό, με τον έτερο εκ των χρυσαυγιτών Ν. Μίχο να επιδοκιμάζει από τα έδρανα: «Ωραίος»!

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης εκείνη την ώρα αντιπρόεδρος Ι. Τραγάκης, σε έντονο ύφος, είπε: «Πάψτε. Οταν είμαι εγώ στην έδρα, θα είστε συνεπείς».

«Εμείς;», αναρωτήθηκε ειρωνικά ο Ηλ. Παναγιώταρος. «Ερχονται χειρότερα», φώναξε ο Αρτ. Ματθαιόπουλος. «Συγχαρητήρια στη δημοκρατία σας», ακούστηκε να λέει ο Ν. Μίχος.

«Εδώ δεν είναι πλατεία. Δεν θα παίξετε εσείς παιχνίδια με τη δημοκρατία», επέμεινε να φωνάζει ο Ι. Τραγάκης, με τον Ηλ. Παναγιώταρο να φωνάζει, εξερχόμενος της Ολομελείας, προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής: «Εκτίθεστε».

Στη σκιά όλων αυτών, μαρτυρίες φέρουν την ψυχραιμία του Πύρρου Δήμα να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να μη συμπλακεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον Ν. Μίχο, καθώς ο τελευταίος θέλησε να τον προκαλέσει με χτύπημα στην αρχή και με ύβρεις στη συνέχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή