ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί παραίτηση του Στουρνάρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί παραίτηση του Στουρνάρα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, άφησε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  Πάνος Σκουρλέτης, ο ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα, με αφορμή τις δηλώσεις του περί θεσμικής εκτροπής για την οποία κρίνεται, καταλογίζοντάς του βαρύτατες ευθύνες.

«Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας λειτούργησε προβοκατόρικα σε βάρος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και οι δηλώσεις του ήταν έξω από τα όρια του ρόλου του, καθώς υπέδειξε στους βουλευτές τι να κάνουν», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ενόψει του ενδεχομένου διενέργειας πρόωρων εκλογών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει εκ νέου θέμα άρσης της απαγόρευσης δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων  το τελευταίο δεκαπενθήμερο της προεκλογικής περιόδου, υπευνθμίζοντας ότι η σχετική απαγόρευση δεν ίσχυσε στις ευρωεκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή