Χ. Γιαταγάνα: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Γ. Αποστολόπουλος είναι συνεργάτης των ΑΝΕΛ

Χ. Γιαταγάνα: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Γ. Αποστολόπουλος είναι συνεργάτης των ΑΝΕΛ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», αναφέρει σε δήλωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», δηλώνει η κ. Γιαταγάνα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα είχε υποστηρίξει, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι ο κ. Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης στο γραφείο των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι της τηλεφώνησε τον περασμένο Οκτώβριο για να της προτείνει να επιστρέψει στο κόμμα.

Η κ. Γιαταγάνα δεν απέκλεισε η υπόθεση περί χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου.

Αρση απορρήτου ζητούν οι ΑΝΕΛ

Σε απάντηση στις δηλώσεις «βόμβα» της κ. Γιαταγάνα, περί στημένης υπόθεσης χρηματισμού εν μέσω της προεδρικής εκλογής, οι ΑΝΕΛ σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως ο φερόμενος ως μεσάζοντας κ. Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από το κόμμα την άνοιξη του 2013. «Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων. Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει το λόγο», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή