Σ. Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία

Σ. Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Κοζάνη σχετικά με την υπόθεση Χαϊκάλη, προκάλεσαν την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη που επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο μόνος που δεν ενοχλείται από τη δυσοσμία που αναδύεται από τον βόρβορο είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Συνεχίζει να καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία, υποστηρίζοντας πως Καμμένος και Χαϊκάλης έπεσαν θύματα… δολοπλοκίας» αναφέρει στην δήλωσή της η κ. Βούλτεψη σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με όσα αναφέρει «μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και αδιαφορεί για την σπίλωση υπολήψεων καθ’ όλα έντιμων βουλευτών».

«Μέσα στο απίστευτο υβρεολόγιό του ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Μανώλη Γλέζο ως… αρχηγό της διαπλοκής! Πιο χαμηλά δεν έχει για τον κ. Τσίπρα» συνεχίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος που καταλήγει: «Μετά από τόσες ομολογημένες παρακολουθήσεις και άλλες παράνομες πράξεις, ο κ. Τσίπρας επιτίθεται και στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας τη για ολιγωρία.

Μπροστά σ’ αυτήν την πολιτική ανηθικότητα, όλη η κοινωνία κρατά πράγματι τη μύτη της».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή