Εύσημα Κων. Μητσοτάκη στον Μ. Γλέζο

Εύσημα Κων. Μητσοτάκη στον Μ. Γλέζο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο είχε χθες ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αφορμή για την επικοινωνία στάθηκε η παρέμβαση του κ. Γλέζου σχετικά με τη δήλωση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη, η οποία ερμηνεύθηκε ως υπαινιγμός για γενικευμένο χρηματισμό βουλευτών. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Γλέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με τα όσα είπε «έσωσε την τιμή του πολιτικού κόσμου».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε αναφορικά με την τοποθέτηση των δύο βουλευτών ότι «είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους –με τους οποίους διαφωνούμε ριζικά– περί χρηματισμού τους έτσι, χωρίς στοιχεία, ανεξέλεγκτα».

Μάλιστα, σε νεότερη παρέμβασή του, ο κ. Γλέζος χαρακτήρισε «αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του των προσεχών εκλογών βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς». Προσέθεσε, επιπλέον, ότι «αν πρόθεση όλων αυτών είναι όντως να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει τον λαό στην εξουσία, μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου χωρίς να είναι υποψήφιοι στις εκλογές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή