Σαμαράς προς Υπουργούς: Περιπέτεια οι εκλογές, να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους

Σαμαράς προς Υπουργούς: Περιπέτεια οι εκλογές, να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα προς τους υπουργούς να μην επιτρέψουν, με το έργο τους, αποσταθεροποίηση της χώρας κατά τον προεκλογικό κύκλο έστειλε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα.

«Χρέος μας ειναι να διατηρήσουμε τη σταθερότητα σε ολόκληρο το προεκλογικό διάστημα. Οι πρόωρες εκλογές ειναι μεγάλη περιπέτεια αλλα δική μας δουλειά ειναι να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός κατά την τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, προσθέτοντας ότι «ο λαός πρεπει να αποφασίσει απερίσπαστος για το μέλλον του στην πιο αποφασιστική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών. Περιμένω όλοι να κάνετε τη δουλειά σας με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα. Η χωρα εχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση εχει την πλήρη ευθύνη. Καμια χαλάρωση δεν επιτρέπεται. Ο λαός περιμένει απο εμάς να μείνουμε όρθιοι και να κάνουμε τη δουλειά μας στο ακέραιο».

Αξιολογώντας το κυβερνητικό έργο, ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως «σημερα τα πράγματα ειναι πολυ διαφορετικά: το σωστό θα δικαιωθεί τωρα. Το λάθος θα πληρωθεί τωρα. Η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τωρα. Οχι μετά απο χρόνια αλλά μετά από ημέρες ή εβδομάδες». Επανέλαβε, δε, το διακύβευμα της κάλπης (η Ελλάδα ειναι πολυ κοντά είτε να διασωθεί για παντα είτε να μπει ξανα σε πρωτόγνωρη περιπέτεια) και υποστήριξε πως εφόσον ο λαός επιλέξει σωστά, τοτε ο λαϊκισμός θα ηττηθεί μια για παντα.

«Ο κοσμος το ξέρει, γι αυτο και δεν ήθελε εκλογές, γι αυτό, παρα τα παράπονά του, εμπιστεύεται την κυβερνηση αυτη περισσότερο απο οτι την αντιπολίτευση» ανέφερε ο Πρωθυπουργός, καταλήγοντας πως «είναι εύκολο απο τη μεγάλη περιπέτεια των πρόωρων εκλογών στην οποια έσυραν τον τόπο να προκύψει η μεγαλύτερη ήττα τους, η μεγαλύτερη ήττα του λαϊκισμού στην Ελλάδα… και αυτη θα ειναι η πραγματική λύτρωση της χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή