Ταχείς ρυθμοί στο ΚΚΕ για τα ψηφοδέλτια

Ταχείς ρυθμοί στο ΚΚΕ για τα ψηφοδέλτια

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενδυνάμωση του ΚΚΕ ζήτησε εκ νέου χθες ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με τις ευχές για το νέο έτος. Μάλιστα, συνέδεσε τις «καλύτερες μέρες για τον λαό μας, για την πατρίδα μας», με την ισχυροποίηση της παρουσίας του κόμματος στη Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες. Ο κ. Κουτσούμπας, που άκουσε τα κάλαντα από συγκρότητα της ΚΝΕ, ευχήθηκε «Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2015, με νέες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, πολιτικής, προσωπικής δράσης, ζωής του καθενός και της καθεμιάς».

Εμφανίσθηκε, δε, ιδιαίτερα καυστικός, σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Οπως είπε, «γινόμαστε μάρτυρες συναλλαγών, παζαριών, μετεγγραφών –μέσω των καναλιών και των ΜΜΕ– των διαφόρων κομμάτων της αστικής τάξης, του κατεστημένου, που θέλουν πάλι να καθήσουν στον σβέρκο του λαού, υπηρετώντας ίδιες πολιτικές της Ε.Ε., του κεφαλαίου, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, που έχει φέρει τον λαό μας, τη χώρα μας, στην οικονομική κρίση, που χαμηλώνει όλο και περισσότερο το βιοτικό επίπεδο, οδηγεί στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια, χιλιάδες, εκατομμύρια οικογένειες συμπατριωτών μας».

Στο Περισσό εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες και οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων. Οι προτάσεις των τοπικών οργανώσεων έχουν αρχίσει να φθάνουν στην έδρα του ΚΚΕ και αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας τα αρμόδια όργανα να έχουν λάβει τις οριστικές αποφάσεις. Το στοιχείο της ανανέωσης, με την παρουσία νέων στελεχών, θα είναι και πάλι χαρακτηριστικό των ψηφοδελτίων, όπως και η έντονη παρουσία εκπροσώπων του χώρου της εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή