Στίγμα ανανέωσης στα ψηφοδέλτια ΚΚΕ

Στίγμα ανανέωσης στα ψηφοδέλτια ΚΚΕ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, έπειτα από την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, που περιελάμβανε εισηγήσεις από τις τοπικές οργανώσεις και επεξεργασία του από τα αρμόδια κομματικά όργανα. Από τον Περισσό δεν μπήκαν σε διαδικασία διοχέτευσης ονομάτων, ωστόσο, στελέχη του ΚΚΕ επισημαίνουν ότι και αυτή τη φορά τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα αποτυπώνουν το άνοιγμα στον χώρο της εργασίας και την ανανέωση, με την παρουσία νέων στελεχών.

Η προεκλογική στρατηγική του ΚΚΕ, που ξεδιπλώνεται σταδιακά, έχει ως βασικό στόχο τον διεμβολισμό της πόλωσης που επιχειρείται από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, με τον Περισσό να κρατάει αποστάσεις και από τους δύο. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε χθες ότι «και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν από τον λαό ότι η όποια διαπραγμάτευση για ρύθμιση του χρέους, για χαλάρωση της δημοσιονομικής πειθαρχίας –σε συμφωνία πάντα με τους εταίρους– ζητείται, όχι για να ανακουφιστεί ο λαός, αλλά για να αυξηθεί μόνο η κρατική στήριξη των μονοπωλιακών ομίλων» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν το ΚΚΕ.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ πρόκειται να μιλήσει την προσεχή Κυριακή 11 Ιανουαρίου σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 96 χρόνων ζωής και δράσης του κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η εν λόγω εκδήλωση είχε προγραμματισθεί πριν από την απόφαση για πρόωρες εκλογές, ωστόσο, λαμβάνει χαρακτηριστικά κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης λόγω της συγκυρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή