Δ. Κουτσούμπας: Δεν έχουμε «γυρολόγους» της πολιτικής

Δ. Κουτσούμπας: Δεν έχουμε «γυρολόγους» της πολιτικής

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ συμμετέχουν αγωνιστές και όχι γυρολόγοι. Αυτά τα ψηφοδέλτια πρέπει να δυναμώσει ο λαός». Με τη φράση αυτή ο κ. Δ. Κουτσούμπας σχολίασε καυστικά χθες τις μετακινήσεις υποψηφίων βουλευτών από κόμμα σε κόμμα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι οι μετακινήσεις αυτές και η ευκολία με την οποία γίνονται, «δείχνει ότι παρά τις διαφορές τους όλοι τους συμφωνούν ότι η χώρα θα είναι αλυσοδεμένη στις επιταγές της Ε.Ε.».

Ο Περισσός έδωσε χθες στη δημοσιότητα το τετρασέλιδο προεκλογικό φυλλάδιο του κόμματος, το οποίο έχει ως κεντρικό σύνθημα «Τώρα ψηφίζουμε ΚΚΕ. Την επόμενη μέρα πιο δυνατό στη Βουλή και στον λαό!» και ακολουθεί η επισήμανση πως «είναι κρίσιμη περίοδος και είναι ώρα ευθύνης. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες αυταπάτες. Για να μην ξεγελάσουν και πάλι τον λαό». Στο φυλλάδιο γίνεται αναφορά τόσο στα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ. «Κανένας δεν πρέπει να παγιδευτεί από τους εκβιασμούς και την κινδυνολογία των Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ λένε και πάλι ψέματα, όταν ισχυρίζονται ότι δεν θα πάρουν άλλα αντιλαϊκά μέτρα», ενώ «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση υπέρ του λαού. Η ηγεσία του δίνει εξετάσεις στους δανειστές, στην Ε.Ε., στους επιχειρηματικούς ομίλους και καλεί όλους αυτούς να εμπιστευθούν και να στηρίξουν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μπορεί καλύτερα να υπηρετήσει τα συμφέροντά τους».

Χθες, εν τω μεταξύ, το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας, ΑΚΕ, με επιστολή του προς τον Περισσό γνωστοποίησε την απόφαση της Κ.Ε. του να στηρίξει το ΚΚΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή