Β. Βασιλικός: Με έχει συναρπάσει ο Φ. Κουβέλης

Β. Βασιλικός: Με έχει συναρπάσει ο Φ. Κουβέλης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι αυτή η ήρεμη δύναμη του Φώτη Κουβέλη που με έχει συναρπάσει και συγκινήσει και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, οι Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά μπορούν να περάσουν σαν τον Οδυσσέα». Τάδε έφη ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους Φώτη Κουβέλη και Νίκο Χρυσόγελο για να επισφραγιστεί η «κάθοδός» του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του σχήματος «Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ». Οι επιτελείς, μάλιστα, των δύο αρχηγών επιφυλλάσσονται και για άλλες εκπλήξεις στο ίδιο ψηφοδέλτιο, ενώ κατά πληροφορίες με αυτό θα κατέβει (σε μη εκλόγιμη θέση) και ο επρόσωπος της ΔΗΜΑΡ κ. Χρ. Μαχαίρας.

Κατά τα λοιπά, το νέο σχήμα παρουσίασε χθες τους συνδυασμούς του σε όλη χώρα και μεταξύ εκατοντάδων ονομάτων μπορεί κανείς ενδεικτικά να ξεχωρίσει: στην Α΄ Αθήνας τον Θ. Μαργαρίτη και τη Μαρία Κουβέλη. Στη Β΄ Αθήνας τους Χρ. Μαυροκεφαλίδη, Θρ. Φωτεινό, Ν. Χρυσόγελο και Δ. Χατζησωκράτη. Οι δύο μοναδικοί βουλευτές της ΔΗΜΑΡ (Μαρία Γιαννακάκη και Νίκος Τσούκαλης) που θα κατέβουν σε αυτές τις εκλογές θα εκτεθούν στην Β΄ Πειραιά και στην Αχαΐα αντιστοίχως. Τέλος, ο κ. Κουβέλης θα εκτεθεί στη Β΄ Αθήνας και Β΄ Θεσσαλονίκης, ενώ μεταξύ πολλών άλλων οι Οικολόγοι κατεβάζουν τους κ. Στ. Κυμπουρόπουλο (υπ. Αττικής) και Ευ. Ράλλη (Μεσσηνία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή