Δεν θα είναι υποψήφια η κ. Αννα Διαμαντοπούλου

Δεν θα είναι υποψήφια η κ. Αννα Διαμαντοπούλου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την οριστική απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με κανένα κόμμα ανακοίνωσε χθες η κ. Αννα Διαμαντοπούλου. Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, η πρώην υπουργός δήλωσε ότι οι σημερινοί κομματικοί μηχανισμοί δεν την εκφράζουν. Η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στην κατάσταση η οποία επικρατεί στον χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς. «Ο κατακερματισμός της Κεντροαριστεράς», επισήμανε η κ. Διαμαντοπούλου, «θυμίζει τη δεκαετία του ’50, με βασική έλλειψη τη διακριτική τους πρόταση από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ που αφορά τη χώρα τώρα».

Η κ. Διαμαντοπούλου περιέγραψε τους σχηματισμούς οι οποίοι διεκδικούν μερίδα του χώρου της Κεντροαριστεράς σήμερα ως «κόμματα που ψάχνουν ρόλο στην εξουσία χωρίς λόγο δικό τους». Εξέφρασε, επίσης, ανησυχία για την κατάσταση της χώρας, αναφερόμενη κυρίως στην οικονομική κατάσταση μετά την προκήρυξη των εκλογών. Η κ. Διαμαντοπούλου προτείνει στις πολιτικές δυνάμεις να συστήσουν Εθνική Επιτροπή Χρέους και να συμφωνήσουν ότι δεν θα γίνουν δεύτερες εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή