Δεν θα «κατέβουν» στις εκλογές οι ΡΙΖΕΣ

Δεν θα «κατέβουν» στις εκλογές οι ΡΙΖΕΣ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Kατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Βασίλη Καπερνάρο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» (ΡΙΖΕΣ), στο οποίο είναι πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής. Την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν 213 πρόσωπα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος, ο οποίος είχε ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος ΡΙΖΕΣ.

Εμβλημα του νέου κόμματος είναι ένας κίονας σε μπλε χρώμα και δίπλα τα αρχικά του κόμματος. Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Καπερνάρος σημειώνει ότι ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός «ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους Eλληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας». «Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Eλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας».

Και καταλήγει ο κ. Καπερνάρος: «Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή