​«Απελευθερωμένος» από την κομματική γραμμή o Προκόπης Παυλόπουλος

​«Απελευθερωμένος» από την κομματική γραμμή o Προκόπης Παυλόπουλος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

​«Απελευθερωμένος» από την κομματική γραμμή, καθώς άλλωστε αποσύρθηκε από υποψήφιος στην Α' Αθήνας, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην Υπουργός κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Ερωτηθείς για τους κινδύνους που ενδέχεται να ανακύψουν από μία ενδεχόμενη ρήξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους εταίρους, ο κ. Παυλόπουλος σχολίασε (SBC): «Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό λαό να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη» ενώ σε νέο ερώτημα εάν τον ίδιο τον φοβίζει μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε «δεν έχω κανένα δικαίωμα να φοβάμαι κάτι που θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός».

Η παρέμβαση του πρώην Υπουργού επί κυβερνήσεων Καραμανλή προκάλεσε αίσθηση καθώς θεωρήθηκε ως ένδειξη των διακριτών αποστάσεων που τηρούν σειρά στελεχών, που αυτοπροσδιορίζονται ως «καραμανλικών επιρροών», έναντι της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας και της προεκλογικής τακτικής που αυτή εφαρμόζει ενόψει της 25ης Ιανουαρίου. Στο παρασκήνιο, δε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο… ακήρυκτος πόλεμος που ξεκίνησε με αφορμή τη σύνθεση των ψηφοδελτίων και συνεχίζεται ενόψει σταυροδοσίας με τελικό διακύβευμα τις ισορροπίες και την επιρροή στο εσωτερικό της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας που θα προκύψει από τις εκλογές.​

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή