Συνεργάτες Κουβέλη στη λίστα ΔΗΜΑΡ

Συνεργάτες Κουβέλη στη λίστα ΔΗΜΑΡ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετούς στενούς συνεργάτες του κ. Φώτη Κουβέλη θα βρει κανείς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Πρασίνων – ΔΗΜΑΡ, γεγονός που έχει βέβαια μόνον συμβολική σημασία. Και τούτο διότι για να εκλέξει έστω ένα βουλευτή στη λίστα αυτή ένα μικρό κόμμα χρειάζεται άνω του 4% – 4,5%, κάτι που δημοσκοπικά φαίνεται δύσκολο για τη ΔΗΜΑΡ. Με αυτό το δεδομένο, συμβολική πρέπει να θεωρηθεί και η στήριξη του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού, ο οποίος, όπως είχε προαναγγελθεί από τους κ. Φ. Κουβέλη και Ν. Χρυσόγελο, είναι ο επικεφαλής της λίστας Επικρατείας της εν λόγω σύμπραξης.

Ακολουθούν η συνεπικεφαλής της «Πράσινης Αλληλέγγυας Νεολαίας» Ολγα Θεοδωρικάκου, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Αργ. Λαφαζάνης, η συνταξιούχος αρχιτέκτων – πολεοδόμος Αννα Αναγνωστοπούλου, η συγγραφέας Λεία Βιτάλη, η διδάκτωρ Αισθητικής Φιλοσοφίας Τζένη Αρσένη, ο επίτιμος σχολικός σύμβουλος Φυσικών Αθήνας και διδάκτωρ Περιβαλλοντολογίας Αρτ. Αθανασάκης, ο κοινωνικός λειτουργός (μέλος του Σουηδικού Κόμματος Περιβάλλοντος) Δημ. Γεωργιόπουλος, ο δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας, ο οικονομολόγος Σάκης Παπαθανασίου και στην τελευταία τιμητική θέση το ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς Μιχ. Σαμπατακάκης.  

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι τα φώτα της δημοσιότητας περί τη ΔΗΜΑΡ έκλεψε χθες μια καταγγελία που αφορούσε τον κ. Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, υποστήριξε σε μια προεκλογική του συγκέντρωση ότι ο κ. Κουβέλης «πληρώθηκε καλά» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να μη στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα. Ο κ. Ντινόπουλος εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι το «πληρώθηκε καλά» είχε την έννοια ότι ο κ. Κουβέλης «την πλήρωσε» από τον κ. Τσίπρα και όχι βέβαια ότι «χρηματίστηκε», αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι εξηγήσεις γι’ αυτή τη δήλωσή του εκλήθη να δώσει και από τον γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρ. Παπαμιμίκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή