Αύριο κληρώνει

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

"Κυριακή κοντή γιορτή", οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 είναι το μέγα γεγονός. Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ψηφίζει από τις 07:00 το πρωί εώς τις 19:00 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες και μια πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα, για το πρώτο και το δεύτερο κόμμα αναμένεται γύρω στις 21:30 το βράδυ. Οι ενδιάμεσες διαφημίσεις θα δείχνουν …"ρολόγια". -"Πάει καλά το ρολόι σας; Το κόμμα σας;" – και σκευάσματα φαρμακευτικά για τον πονοκέφαλο. Για το τρίτο κόμμα προβλέπεται διαγωνισμός σκληρός, το bras de fer θα δώσει και θα πάρει. Στα τελευταία σκαλοπάτια της κλίμακας κλαυθμός και οδυρμός. Οι πίτσες και τα σουβλάκια θα κάνουν χρυσές δουλειές. "Πρώτο κόμμα", το delivery. 

Η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης ανεβάζει τον πυρετό των υποψηφίων βουλευτών, θα πάρει χρόνο. Η Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 θα δώσει ονόματα, η Τρίτη 27 "διαβατήριο" για την Βουλή. Ο Δήμαρχος Αθηναίων κατεβάζει τις αφίσες. Σε λίγο θα ξέρουμε. Υπομονή και καλή απόφαση.

Ελ. Μπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή