Στανίσεφ: Διαμαρτυρία ενάντια σε τρόικα και λιτότητα το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών

Στανίσεφ: Διαμαρτυρία ενάντια σε τρόικα και λιτότητα το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Έλληνες έχουν υποφέρει πολλά από την κρίση και η ψήφος τους αποτελεί σαφή ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην τρόικα και τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν από την συντηρητική Ευρώπη, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεργκέι Στανίσεφ.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι η παρουσία του στο Κοινοβούλιο θα παραμείνει ένας βασικός παράγοντας για την προοδευτική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Τόνισε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επωμιστεί ένα ιστορικό βάρος για να κρατήσει τη χώρα στα πόδια της και ήταν έτοιμο να πληρώσει το όποιο πολιτικό κόστος.

Η νέα κυβέρνηση υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει ότι, προκειμένου να είναι επιτυχής, θα πρέπει να κρατήσει έναν ανοικτό διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και άλλα προοδευτικά κόμματα, αν θέλουν να οικοδομήσουν μια ισχυρή εθνική συναίνεση, σημείωσε.

Είναι καιρός για όλες τις κοινωνικές δημοκρατικές δυνάμεις να συνεργαστούν και να ενεργήσουν για να αντιμετωπίσουν τη συνεχή παρουσία της Χρυσής Αυγής, κατέληξε ο Σ. Στανίσεφ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή