Αλ. Τσίπρας: «Ευελπιστούμε να περάσουμε αυτόν τον κάβο»

Αλ. Τσίπρας: «Ευελπιστούμε να περάσουμε αυτόν τον κάβο»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βρισκόμαστε στο μέσο μιας ουσιαστικής και σκληρής διαπραγμάτευσης. Δεν έχει γίνει τίποτα που δεν το περιμέναμε. Περιμέναμε τις δυσκολίες τις πιέσεις, αυτό που δεν περιμέναμε είναι η ανάταση και η περήφανη αντίδραση του ελληνικού λαού», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Οι κινητοποιήσεις στην Ευρώπη που μας στηρίζουν και οι επαφές με ξένους ηγέτες αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε πλέον μέτωπο απομόνωσης απέναντί μας. Είμαστε σε κρίσιμη καμπη. Καταθέτουμε προτάσεις και ευελπιστούμε να περάσουμε αυτόν τον κάβο, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Είναι ιστορική περίοδος για όλη την Ευρώπη» δήλωσε από την πλευρά του ο Κάρολος Παπούλιας και πρόσθεσε ότι ελπίζει να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση στην προσπάθεια που κάνει για όφελος του λαού.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για τον υποψήφιο που πρότεινε για το ύπατο αξίωμα.

Αιτιολογώντας την επιλογή του κ. Παυλόπουλου ο πρωθυπουργός είπε ότι σήμερα χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία, με υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης και κυρίως έναν Πρόεδρο που να χαίρει ευρύτατης αποδοχής, τόσο στην κοινωνία όσο όμως και στη Βουλή των Ελλήνων που αύριο θα κληθεί να τον εκλέξει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή