Δυσφορία Αλ. Τσίπρα για αυτοκίνητα βουλευτών

Δυσφορία Αλ. Τσίπρα για αυτοκίνητα βουλευτών

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… σίριαλ εξελίσσεται το θέμα των υπηρεσιακών αυτοκινήτων για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται από συνεργάτες του αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στο ζήτημα.

Στον χθεσινό «πρωινό καφέ» στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε σφοδρή δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι βουλευτές του κόμματός του επέλεξαν στη συντριπτική πλειονότητά τους να αγνοήσουν την παραίνεσή του να αρνηθούν τη χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων, προκειμένου, όπως είχε πει, να αποδείξουν ότι εκπροσωπούν ένα νέο ύφος και ήθος στην εξουσία.

Ο κ. Τσίπρας είχε εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του έναντι της διαφαινόμενης άρνησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να απαρνηθούν την εν λόγω παροχή και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Τώρα, η πρόθεση της μεγάλης πλειονότητας των βουλευτών να πάρουν υπηρεσιακό αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε πράξη. Στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ξεχάσει το ζήτημα και θα επανέλθει σε αυτό λίαν συντόμως. Οπως, μάλιστα, εξηγούν, πρόκειται να ζητήσει από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Μένει να φανεί εάν και πόσοι θα δεχθούν, ύστερα από την προαναγγελθείσα τρίτη παρέμβαση του κ. Τσίπρα για το ζήτημα, να πειθαρχήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή