Ο Στ. Θεοδωράκης κατά υπ. Δικαιοσύνης

Ο Στ. Θεοδωράκης κατά υπ. Δικαιοσύνης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ντροπή»  χαρακτήρισε ο κ. Στ. Θεοδωράκης τις απειλές του υπουργού Δικαιοσύνης περί δημεύσεως της γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα, εκφράζοντας την απορία του «πώς ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως ο κ. Ν. Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου». Δηλωτική της πρόθεσής του, άλλωστε, να απαξιώσει και τους ΑΝΕΛ είναι το σχόλιό του ότι «δεν παρακολουθώ τις ανακοινώσεις των ψεκασμένων Ελλήνων», ενώ με αφορμή τις διαρροές για τη δήμευση του Ινστιτούτου Γκαίτε προέβλεψε ότι αυτές «θα βρουν χειροκροτητές μόνο στους φασίστες και όχι στον ελληνικό λαό».

Η επιλογή του «Ποταμιού» να σκληρύνει πλέον τη στάση του έναντι της κυβέρνησης φάνηκε και από την απάντηση της Σεβαστουπόλεως στις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Θεοδωράκης έκανε μια αναιτιολόγητα ακριβή εκπομπή στην ΕΡΤ. Το «Ποτάμι» παρέπεμψε τον ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους κ. Κ. Αρβανίτη και Κ. Βαξεβάνη για να ενημερωθεί για τις σπατάλες στο κρατικό κανάλι, υπονοώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τούς έχει προεπιλέξει ως εκλεκτούς του για επιτελικά πόστα στη νέα ΕΡΤ. Και οι δύο δημοσιογράφοι αντέδρασαν εντονότατα επιτιθέμενοι προσωπικά στον κ. Θεοδωράκη, τον οποίο κάλεσαν να πει αν η εκπομπή του «Πρωταγωνιστές» στην ΕΡΤ κόστιζε ημερησίως περί τα 20.000 ευρώ. Συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη χαρακτήριζαν εντελώς ανυπόστατες τις σχετικές επιθέσεις και επιφυλάσσονταν να δώσουν πλήρη στοιχεία για όλες τις αμοιβές του πρώην δημοσιογράφου. Μέχρι τότε, όμως, ειδικώς προς τον κ. Βαξεβάνη, έθεταν ερωτήματα για τις δικές του αμοιβές από την ΕΡΤ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή