ΝΔ: Οι προεκλογικές υποσχέσεις αποδείχθηκαν ψεύτικες

ΝΔ: Οι προεκλογικές υποσχέσεις αποδείχθηκαν ψεύτικες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «εκτός τόπου και χρόνου προεκλογικές υποσχέσεις που αποδείχθηκαν ψεύτικες» κάνει λόγο ο Κώστας Καραγκούνης σχετικά με τη σημερινή, αποκάλυψη, όπως τονίζει, της κας Φωτίου, ότι το μέτρο της σίτισης αφορά 155 και όχι 300 χιλιάδες δικαιούχους.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρει ότι οι υποσχέσεις που μοίρασε η κυβέρνηση στον κόσμο και τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Βαρουφάκης στους εταίρους προχθές ήταν εκτός τόπου και χρόνου, υπογραμμίζοντας πως «σήμερα έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν τα ψέματα».

Όπως σημειώνει, «η κυβέρνηση Σαμαρά πέρυσι διένειμε 450 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων χωρίς οικονομικά ισοδύναμα» ενώ «η συγκυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου από τα 2 δισ. που υποσχέθηκε στη Θεσσαλονίκη ότι θα διέθετε άμεσα, αναζητά τώρα 200 εκατ. ευρώ με ισοδύναμα, δηλαδή με νέα μέτρα».

«Ηταν προφανές ότι τα 300 χιλιάδες νοικοκυριά που δήθεν θα περιελάμβανε το μέτρο για τη σίτιση δεν καλύπτονται από αυτά που έχει ήδη προϋπολογίσει», συμπληρώνει ακόμη ο κ. Καραγκούνης, επισημαίνοντας πως φαίνεται και από το γεγονός ότι σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός κα Φωτίου αποκάλυψε στη Βουλή ότι τελικά οι δικαιούχοι θα είναι 155 χιλιάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή