Τη συγκρότηση Ατυπου Πολιτικού Συμβουλίου στη ΝΔ αποφάσισε ο Αντ. Σαμαράς

Τη συγκρότηση Ατυπου Πολιτικού Συμβουλίου στη ΝΔ αποφάσισε ο Αντ. Σαμαράς

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκε σήμερα η συγκρότηση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας μετά από σχετική απόφαση του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Το νέο αυτό όργανο αποτελείται από τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Πλακιωτάκη, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο, τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, Γιάννη Βρούτση και Άδωνι Γεωργιάδη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη, τον Πρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, έναν σύμβουλο του Προέδρου που θα οριστεί άμεσα καθώς και τέσσερα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που θα εκλεγούν από το σώμα αυτό με μυστική ψηφοφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή