Τι απαντά ο Ν. Αναστασιάδης για το Grexit

Τι απαντά ο Ν. Αναστασιάδης για το Grexit

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι απίθανο το ενδεχόμενο ενός Grexit» τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου, αναφορικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί για τις δηλώσεις του περί ενδεχόμενης αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι «κάποιοι εσκεμμένα» φρόντισαν να αναδείξουν κάποιες πτυχές από την απάντησή του σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ.

Τόνισε επίσης ότι απάντησε πως θεωρεί αδύνατον και απίθανο «να επισυμβεί οτιδήποτε το κακό ή το χειρότερο που να φτάνει μέχρι Grexit». «Συνεπώς, αυτό δεν σημαίνει ότι υποστήριξα ή υποστηρίζω ένα τέτοιο σενάριο, αντίθετα είχα μιλήσει για ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και τις πολιτικές που η Ελληνική Κυβέρνηση ακολουθεί».

Κάποια ώρα, είπε ο κ. Αναστασιάδης, «χρειάζεται περισσότερο ήθος από κάποιους δημοσιογράφους, εννοώ εκείνους που διαστρεβλώνουν ή απομονώνουν για να προκαλέσουν πρόβλημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή