Βούτσης: Θα πετύχουμε μια καλή συμφωνία με τους εταίρους

Βούτσης: Θα πετύχουμε μια καλή συμφωνία με τους εταίρους

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη μιας καλής συμφωνίας, σε σχέση με την διαπραγμάτευση, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι (MEGA). Θα τελειώσει με νέα συμφωνία το πρόβλημα της χρηματοδότησης, τόνισε ο υπουργός, ενώ πρόσθεσε πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που, από τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς να παίρνει ένα ευρώ, εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.

Κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Π. Καμμένου για τους τζιχαντιστές λέγοντας ότι δεν είναι κεντρική πολιτική, ενώ όπως είπε, αύριο θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια με το οποίο έχουν συμφωνήσει και οι κυβερνητικοί εταίροι από τους Αν.Ελ, ενώ ανέφερε πως θα προχωρήσουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο και πως οι δήμοι θα πρέπει να επανασυστήσουν τη Δημοτική Αστυνομία.

Τέλος, ο κ. Βούτσης δήλωσε ότι δεν θα προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, γιατί, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη των υπουργών χθες, υπάρχουν δυσκολίες στη συγχώνευση των δύο χαρτοφυλακίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή