ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 25 Απριλίου οι προσυνδιασκέψεις της ΝΔ

apo-tis-25-aprilioy-oi-prosyndiaskepseis-tis-nd-2078515

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις και Προσυνδιασκέψεις, στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Συγγρού, η διοργάνωσή τους πρόκειται να αποτελέσει ένα οδοιπορικό προς το λαό, ένα πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία, μια γραμμή μάχης, που σφυρηλατεί την ενότητα και διευρύνει τις δυνάμεις της Παράταξης.

Οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή των βουλευτών του Νομού και κομματικών στελεχών, με επικεφαλής συντονιστές ή τομεάρχες. Κάθε Συνδιάσκεψη θα έχει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα.

-Η πρώτη από τις Προσυνδιασκέψεις θα καλύπτει τη Δυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στην Πάτρα. Θα προηγηθούν, από τις 20 έως 24 Απριλίου, οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις. Θέμα της Συνδιάσκεψης θα είναι το μεταναστευτικό.

-Από τις 27 έως τις 3 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

-Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 9 ή 10 Μαΐου.

-Από τις 11 έως τις 15 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Πελοπόννησο, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 16 ή 17 Μαΐου. 

-Από τις 18 έως τις 22 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Κρήτη, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 23 ή 24 Μαΐου. 

-Από τις 25 έως τις 31 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Αττική.

-Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 6 ή 7 Ιουνίου. 

-Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στη Δυτική Μακεδονία, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 13 ή 14 Ιουνίου. 

-Από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στη Θεσσαλία, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 20 ή 21 Ιουνίου. 

-Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στη Στερεά Ελλάδα, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 27 ή 28 Ιουνίου. 

-Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 4 ή 5 Ιουλίου.

Θα ακολουθήσει η Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.