Την παραίτηση Κουρουμπλή ζητεί η Νέα Δημοκρατία

Την παραίτηση Κουρουμπλή ζητεί η Νέα Δημοκρατία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δρομολόγηση της μεταφοράς και των διαθεσίμων των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδος, βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, αποκάλυψε χθες η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας παράλληλα τον υπουργό Υγείας, Παν. Κουρουμπλή, για προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών.

Η Ν.Δ. κοινοποίησε ηλεκτρονικό μήνυμα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής προς τα νοσοκομεία αρμοδιότητάς της, από τα οποία ζητεί να δρομολογηθούν οι διαδικασίες καταγραφής και μεταφοράς των διαθεσίμων στην ΤτΕ.

Σύμφωνα με το email, που υπογράφεται από την προϊσταμένη του τμήματος οικονομικής διαχείρισης της 1ης ΥΠΕ, ζητείται από τις οικονομικές υπηρεσίες των νοσοκομείων (μεταξύ άλλων ο «Ευαγγελισμός», το «Γεννηματάς», το «Σισμανόγλειο», το «Παίδων») να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώς το τέλος της εβδομάδος. Βάσει αυτού του εγγράφου, η Συγγρού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον κ. Κουρουμπλή, στον οποίο και απέδωσε ευθέως τηλεγραφήματα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, που υποστήριζαν ότι δεν θα δεσμευτούν τώρα ή στο άμεσο μέλλον τα διαθέσιμα των νοσοκομείων. «Ο κ. Κουρουμπλής δεν μπορεί να σταθεί, πλέον, ούτε ένα λεπτό στη θέση του» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Η πρώτη σελίδα του ηλεκτρονικού μηνύματος που κοινοποίησε η ΝΔ. και ζητείται από τα Νοσοκομεία της Αττικής να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα Ελλάδος.

Την παραίτηση Κουρουμπλή ζητεί η Νέα Δημοκρατία-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή