Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, γιορτάζοντας με εκατοντάδες συμπολίτες  την Πρωτομαγιά στις κεντρικές πλατείες της πόλης του Αμαρουσίου.     

Ο κ. Πατούλης μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για το καλωσόρισμα της Πρωτομαγιάς προσέφερε συμβολικά τόσο στους παριστάμενους όσο και στους διερχόμενους πολίτες όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια, όπως τριαντάφυλλα, πετούνιες και πανσέδες, εισπράττοντας τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών, που του ανταπέδωσαν τις θερμές ευχές τους για κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 

Στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει: «Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με μία κρίσιμη χρονική περίοδο για τη πατρίδα μας, που θα καθορίσει εν πολλοίς την αναπτυξιακή της πορεία στο μέλλον. Είναι αναγκαίο επομένως, ίσως όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, να είμαστε ενωμένοι ως Έλληνες. Με ενότητα και αυτοπεποίθηση θα  καταφέρουμε  να ατενίσουμε με αισιοδοξία και πάλι το μέλλον, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία ανήκουμε. Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «Άνοιξη» στη χώρα μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο».   

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή