ΝΔ: Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον Σαμαρά

ΝΔ: Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον Σαμαρά

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πλημμυρισμένες περιοχές του νομού Σερρών, και ειδικά τις περιοχές Μαυροθάλασσας και Πεθελινού, επισκέφτηκε χθες ο κ. Αντώνης Σαμαράς καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι, αν και πέρασαν ήδη δύο μήνες, δεν έχει υποβάλει αίτημα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης για την αποζημίωση των αγροτών.

Ωστόσο, η επίσκεψη του κ. Σαμαρά στις Σέρρες, που είχε ως στόχο την επανασύνδεση του κόμματος με τον αγροτικό κόσμο, αποδείχθηκε επεισοδιακή, καθώς μικρός αριθμός συγκεντρωμένων προχώρησε σε αποδοκιμασία του τέως πρωθυπουργού, με αιχμή τις αποζημιώσεις που καθυστέρησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Κατά πληροφορίες από τοπικά μέσα, υπήρξαν δύο προσαγωγές, ενώ προς υποστήριξη των διαμαρτυρόμενων στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έσπευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία

Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Αντώνη Σαμαρα σε περιοχή των Σερρών.

Οπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δυο συγκεκριμένα άτομα χθες γύρω στις 20:15 ενω στον ιδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δυο ανθρώπους και τους πηγε για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαρας και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων ούτε ως προσαγωγή.

Ωστόσο από τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τους είπαν απο την αστυνομία οτι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επι μισάωρο.

Από τη ΝΔ λένε επίσης ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποία ήταν υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ νωρίτερα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή