Το ποτάμι: Επιλογή των δειλών το δημοψήφισμα

Το ποτάμι: Επιλογή των δειλών το δημοψήφισμα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το δημοψήφισμα είναι η επιλογή των δειλών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη περί ενδεχόμενου δημοψηφίσματος.

«Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τα «μπρος – πίσω» και τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Δε μπορεί ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος θεσμικά εκφράζει τον Πρωθυπουργό, να επαναφέρει στο προσκήνιο την καταστροφική επιλογή του δημοψηφίσματος», τονίζεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπονται για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup, πυροδοτούν ξανά καταστροφικά σενάρια για την οικονομία και τη χώρα.

Το Ποταμι καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει αποφάσεις πρός όφελος της χώρας καθώς, όπως σημειώνει,«η πολιτική δεν είναι μονο προνόμια και παράτες. Οι ηγέτες πρέπει να τολμούν, να παίρνουν τις αναγκαίες αποφάσεις που κάθε φορά έχει ανάγκη ο τόπος. Πόσο μάλλον όταν τόσο στην Βουλή όσο και στην κοινωνία υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία που απαιτεί να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή