Ν. Παππάς: «Δεν βοηθά η επαναφορά σεναρίων Grexit από κύκλους της Γερμανίας»

Ν. Παππάς: «Δεν βοηθά η επαναφορά σεναρίων Grexit από κύκλους της Γερμανίας»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ειδικά αυτή την ώρα δεν βοηθά καθόλου αν ορισμένοι κύκλοι από την Γερμανία, όχι όμως γύρω από την καγκελαρία, επαναφέρουν και διακινούν σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στο συνέδριο του Economist και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει προσέλθει στις διαπραγματεύσεις με ειλικρινή διάθεση για την εξεύρεση λύσης.

Σημείωσε δε, ότι οι ακραίες φωνές που δεν θέλουν λύση, θα υποστούν μοιραία την απομειώση του πολιτικού τους βάρους. Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί συνολική λύση, ότι δεν κάνει καλό σε κανέναν να υποκρινόμαστε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν επιτυχές, άρα η χώρα μας να ζητήσει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Δεν συνιστά η συμφωνία της Ελλάδας με τα λάθη του παρελθόντος, πρόοδο των συνομιλιών. Άλλο πρόοδος και άλλο συμφωνία στα λάθη του χθες, είπε ο κ. Παππάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή