Συνάντηση Τσίπρα με αντιπροσωπεία των Special Olympics

Συνάντηση Τσίπρα με αντιπροσωπεία των Special Olympics

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυμελή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από αθλητές, μέλη της Διεθνούς Επιτροπής των Special Olympics καθώς και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 14ων Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Λος Άντζελες 2015, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η επίσκεψη έγινε με την ευκαιρία της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πνύκα, ενόψει των 14ων Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics.

Ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε την αντιπροσωπεία στη χώρα που γέννησε τα Ολυμπιακά ιδεώδη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους Αγώνες, ενώ απευθυνόμενος προς τους δύο καλεσμένους αθλητές τούς τόνισε πως η ελπίδα και η δύναμή τους για ζωή αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία μας.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ο Έλληνας αθλητής των Special Olympics Γιάννης Στρατηγόπουλος προσέφερε στον Έλληνα Πρωθυπουργό μια μπάλα, ως αναμνηστικό για την επίσκεψή τους.

Την αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς και η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάδος Γιάννα Δεσποτοπούλου, ενώ παρών ήταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή