ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Βαρουφάκης έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια πολιτικής αναξιοπιστίας»

ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Βαρουφάκης έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια πολιτικής αναξιοπιστίας»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στους New York Times, σχετικά με την καταγραφή, από τον ίδιο, των συνομιλιών του με τους ομολόγους του στο Eurogroup της Ρίγας, από τις οποίες, όπως λέει ο υπουργός Οικονομικών, διαψεύδονται όσα έχουν γραφεί περί επιθέσεων εναντίον του.

Το ΠΑΣΟΚ καταλογίζει στον κ. Βαρουφάκη αναξιοπιστία, επιπολαιότητα και ανευθυνότητα, αλλά και ότι δεν προετοιμάζει καλά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ρίγα.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Ο κ. Βαρουφάκης έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια της πολιτικής αναξιοπιστίας, επιπολαιότητας και ανευθυνότητας. Τώρα πλέον λέει πράγματα που υπονομεύουν φανερά τη θέση της χώρας. Μετά την όπερα μούφα με τον ΦΠΑ, αποκαλύπτει σήμερα ότι κατέγραψε (με κάμερα ή μαγνητόφωνο;) τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα! Προετοιμάζει ωραία τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής της Ρίγας! Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί του άρεσε η ιδέα των καλωδιωμένων καταδοτών! Είμαστε και εμείς – όπως ο κ. Βαρουφάκης – τρομοκρατημένοι και εμβρόντητοι. Με την κυβέρνηση».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή