Ν. Παππάς: «Οποιος δεν θέλει λύση ας σιωπήσει»

Ν. Παππάς: «Οποιος δεν θέλει λύση ας σιωπήσει»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση σε αυτούς που κάνουν λόγο για ένα έγγραφο μάλλον ασαφές και όχι τόσο επεξεργασμένο όσο αυτό των θεσμών το οποίο εστάλη από την ελληνική πλευρά δίνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Σε δήλωσή του χαρακτηρίζει το κείμενο προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης «πλήρες, ενιαίο και συμπαγές» και καλεί όποιον έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης να το πράξει.

«Η Ελλάδα κατέθεσε, χθες βράδυ, επισήμως στους θεσμούς ένα πλήρες, ενιαίο και συμπαγές κείμενο προτάσεων, όπως, άλλωστε, όριζε και η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου. Όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αφορισμούς».

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας πως «όπως είπε πρόσφατα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας "όποιος θέλει λύση ας συμβάλλει τώρα, όποιος δεν θέλει λύση ας σιωπήσει"».

Νωρίτερα, ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβεβαίωναν στην «Κ» την ολοκλήρωση της πρότασης των εταίρων προς την ελληνική κυβέρνηση. Η πρόταση το μεσημέρι της Τρίτης δεν είχε αποσταλεί ακόμα στην Αθήνα καθώς δεν ήταν σαφές με ποιο τρόπο θα έπρεπε να επικοινωνηθεί στην Αθήνα, μέσω τηλεδιάσκεψης με το Μέγαρο Μαξίμου ή με φυσική συνάντηση. Από την στιγμή που θα αποσταλεί όμως οι εταίροι περιμένουν μία γρήγορη απάντηση από την Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή