Εμμένει ο Π. Καμμένος για βάσεις στο Ν. Αιγαίο

Εμμένει ο Π. Καμμένος για βάσεις στο Ν. Αιγαίο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση του ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παραχωρήσει εγκαταστάσεις, τις Ενοπλες Δυνάμεις της, αλλά και μεγάλες βάσεις στην περιοχή του Νότιου Αιγαίου, προκειμένου να διευκολύνει τις δυνάμεις της Συμμαχίας, ώστε να αναπτύξουν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και να ασφαλίσει τους ενεργειακούς διαύλους και τον ενεργειακό εφοδιασμό, επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας χθες στις εργασίες του 6ου ετήσιου συνεδρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, ο κ. Καμμένος είπε ότι το ΝΑΤΟ απαιτείται να αναδιατάξει την πολιτική του στη νότια πτέρυγά του, εκεί που οι κίνδυνοι είναι πλέον συγκεκριμένοι και, όπως είπε, «να μη δείχνουμε εμμονές σε υπερβολικούς και διογκωμένους κινδύνους του βόρειου τομέα».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια διατήρησης ανοικτών των θαλάσσιων γραμμών επικοινωνίας, καθώς συνδέει την Ανατολική με τη Δυτική Μεσόγειο, την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή κι έχει καλές σχέσεις με το Ισραήλ και τον Αραβικό κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή